Et sjeldent innlegg fra PT’en her – hei hei! Tenker det er tid for å skrive litt om status her i kring for tiden. Skal vel ikke skryte på meg at det er utelukkende positivitet å melde fra om, men dagene går jo for det 😝

Sist jeg skrev her så hadde jeg, og min gode venninne Marit, vært i Trondheim på en liten løpetur. Løpeturer har det dessverre blitt lite av etter det. Jeg som mer eller mindre ble nokså løpefrelst her utover våren, men så var det noe lite som begynte å skurre etter hvert. Og det skurra ikke mindre når sommeren var på hell. Når høsten kom hadde jeg ikke annet valg enn å legge løpingen på hylla for en stund, og der er vi fortsatt nå når vi nærmer oss nyttår.

Det er rett og slett snakk om noe så kjedelig som en overbelastning, nærmere bestemt i området hæl/akilles. Og per nå kjenner jeg det faktisk ganske godt bare under vanlig gange. Men jeg kan jo ikke slutte å gå…. det blir for ille. Men løpe kan jeg altså ikke før dette har forsvunnet. Og det kan ta tid. Så da er det ikke annet å gjøre enn å ta tiden til hjelp og trene alternativt, hvor enn kjedelig det er 🥱 For det er det faktisk, gørrrrr kjedelig.

Men hva gjør jeg da? Jeg holder fortsatt på mine faste styrkeøkter så klart. De er fint lite berørt av dette. Men som kondisjonstrening tyr jeg til andre løsninger nå, og det går mest i sykkel. Jeg er veldig lite glad i sykkel, men alternativet om og ikke gjøre noe er ikke aktuelt. Jeg fikk skaffa meg en rimelig spinningsykkel, som jeg nå tråkker til med et par ganger i uka. Foran TV-skjermen, vel og merke, da går det på et vis 😏

Ellers har det blitt noen hotelldøgn på meg i høst. Der er jeg kanskje over snittet glad i å bruke hotellenes treningsrom, og aller helst om morgenen før arbeidsdagen starter. Det blir ofte nok stillesitting lell på slike reiser, så det er godt å få brukt kroppen litt der det går.

Kjapp økt på utegym under høstferien i Åre.

Jeg håper jeg med tid og stunder kan gjenoppta løpingen, men jeg er forberedt på at det kan ta tid. Så får vi se om det blir noe av påmeldingen til Trondheim Maraton 10 km neste år, eller ikke 🙄

I mellomtiden har jeg akkurat meldt meg på kulturskolens nye tilbud om jazzdans for voksne, og det gleder jeg meg VELDIG til 🤩

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.