Vel, nå har jeg faktisk hatt et opphold i skigåinga. Et alt for langt opphold, dessverre. Snøen forsvant jo naturlig nok til slutt, og med det var også skiføret borte. Løpinga er lagt på hylla pga hælproblematikken, og utover våren hadde jeg mer enn nok med dansen fram mot forestilling i midten av juni. Ville ikke risikere at hælene ikke holdt løpet ut, men det gjorde de 🤗

Så var det på tide å få opp pulsen skikkelig igjen, så for ei uke siden fikk jeg skaffa meg et par pent brukte rulleski (takk Steinar!). Så nå skal jeg bruke de første øktene på å venne beina til denne nye formen for aktivitet, før jeg kjører på for fullt. Vil jo ikke risikere nye skader og plager pga for rask opptrapping 😅

Litt unaturlig å ta på skisko i 30 varmegrader her om dagen.

Fordelen med ski/rulleski, slik jeg ser det, er at jeg klarer å holde en høyere puls uten at syra tar meg helt. Å bruke hele kroppen under kondisjonstrening, i stedet for bare beina som i løping og sykling, det kan jeg liiiike 🤩 For de som synes rulleski høres ut som høyrisiko, så kan jeg meddele at jeg nok kommer til å holde meg mest på flata. Jeg er ikke typen som begir meg oppover mot Nordmarka. Enda mindre ned! 🤣

Ønsker dere alle en knallfin sommer, på trening og ellers! 💓

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.