Bilde fra eneste pulshøyeren på to uker i Sverige.

For min del går ferien mot en slutt. På mange måter er det helt ok. Jeg er en person som synes det er veldig godt å koble av litt, kanskje komme seg en tur ut av bygda. Det som er minst like godt er å koble på rutinene igjen når hverdagen står for døra. Jeg mener helt seriøst at meningen med ferie er at vi skal glede oss til, og sette enda større pris på, hverdagsrutinene de fleste dagene i året.

Etter ferie får jeg alltid litt ny «giv» for hverdagen som kommer. Litt mer motivasjon, og gleder meg over å komme godt i gang med trening igjen. Det kan ofte være en ekstra fin tid til å tenke over hvilke endringen i egen livsstil en har lyst til å jobbe for å få til. Dette kan være alt mellom himmel og jord, og svært individuelt for hver enkelt. For meg her og nå kjenner jeg at jeg gjerne vil jobbe litt ekstra for:

  • å få inn mer frukt/grønsaker/bær i kostholdet. Å etterstrebe «5 om dagen» er i teorien veldig enkelt, men ikke like enkelt i praksis for alle. Likevel noe de fleste av oss har veldig godt av å jobbe for å få til!
  • å sette av litt mer tid til utholdenhetstrening. Jeg er som kjent ekstremt glad i styrkeøktene mine, som dermed får størst prioritet. Utholdenhet? Ikke like mye… men det må til. Det er heldigvis ikke så mye tid som skal til 😉
  • å få til minst 7 (gjerne mer) timer søvn pr natt. 6 er litt for lite…

Tenk litt på hva du har lyst til å jobbe med i egen livsstil. Kommenter gjerne! Eller hold det for deg selv 😛

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.