Da har vi prøvd oss på «karantrene» i straks to uker, og jeg håper du har funnet en løsning som funker for deg. Enten det er enkle økter på stuegulvet eller komme seg ut for en tur i friskluft.

Selv trener jeg nesten mer enn vanlig, fordi trening har blitt så tilgjengelig at jeg slipper å dra hjemmefra en gang. Endelig fikk jeg rydda plass i kjellerstua og gravd fram mølla som ellers bare sto å samla støv. Det skjer når man blir tvinga til det!

Det er så gøy å se hvor mange som har lasta ned gratisprogrammet jeg la ut forrige uke. Håper dere har fått god nytte av det. Her har jeg satt sammen en liten snutt av øvelsene i programmet. Et par unntak for øvelser som innebærer i å ligge på gulvet. Frista lite på et vått verandagulv, men de jeg kjører i stedet går mye på det samme.

Programmet kan fortsatt lastes ned helt gratis HER.

Om noen trenger et mer personlig tilpasset opplegg i disse hjemmetider er det bare å ta kontakt – jeg fikser!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.