Jeg må si responsen jeg har fått så kort tid etter jeg valgte å trappe opp PT-virksomheten min igjen – og satse mer lokalt – har vært over forventning! Jeg finner det utrolig givende å få lov til å hjelpe mennesker, i veldig ulike livssituasjoner og med helt forskjellige utfordringer, med å jobbe for en bedre helse og hverdag.

Jeg må også få si at jeg har stor respekt for de som tar bestemmelsen og kontakter meg. De som kanskje enten aldri har trent, eller det begynner å bli lenge siden, men som ønsker å ta tak i egen helse fordi det er har blitt nødvendig. Jeg vet hvor vanskelig denne overveielsesprosessen er. At de velger å komme ut av komfortsonen, når det hadde vært så mye enklere å forbli der, ser jeg på med stor beundring. Dette er en sårbar situasjon for mange, og å gjøre noe med det krever mye mot.

Alle som kontakter meg skal vite at de blir tatt på største alvor, uansett hvilken utfordring de kommer med. Det er 100% taushetsplikt hos meg, både under oppfølging, og i etterkant. Er du usikker på om jeg kan hjelpe nettopp deg? Ta kontakt, så kan vi sette opp en helt uforpliktet prat og finner ut hvilken løsning som kan være aktuell 🙂

Jeg avslutter med å si TAKK – vit at det ikke bare er dere som får mye ut av oppfølgingen. Det gir meg veldig mye også!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.