Nordmarksrunden 2020 – check!

I helga gikk jeg den lokale Nordmarksrunden for første gang på evigheter. Jeg stilte obviously i trimklassen… Dvs. 15 km, og ikke 30 som for de som deltar i konkurranse. 15 km er så langt det(!) Og treningsgrunnlaget? 1 – ei eneste økt – på langrennsski tidligere i vinter. Jeg går jevnt på ski, sammen med barna, og kan dermed ikke regnes med i denne sammenhengen.

Jeg har vært flink til å prioriter utholdenhetstrening, intervaller på mølle og ute (med joggesko ikke på ski) i hele vinter. Ja, når en trekker fra noen (altfor mange) sykdomsperioder, så har jeg faktisk klart 2 ukentlige økter. *Klapp på skuldra* til meg selv for det. MEN. Løping og langrenn er to vidt forskjellige ting altså, selv om god kondis kreves for å utføre begge. Løper man jevnt blir man god på nettopp…. å løpe. God løpsøkonomi er ikke direkte overførbar til når man har ski på beina, selv om det så klart hjelper på.

Jeg kom meg nå rundt «runden» og på en tid jeg er helt ok fornøyd med tenker jeg. Rundt 1,5 t, med forbedringspotensial 😉 Under kan dere se en kuriositet av en film over løpya jeg gikk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.