Jeg tenkte det var på sin plass å skrive litt om min egen treningsbakgrunn. For dere som ikke kjenner meg så godt kan det være greit å vite om hvordan det hele startet.

Skitur i Jotunheimen, påska 2012.

Det er nå litt over 6 år siden jeg var ferdig utdannet personlig trener, men min treningskompetanse strekker seg mye lenger bak enn det. Jeg har i grunn «alltid» trent. Fra jeg begynte på skolen og et godt stykke opp i tenåra var jeg aktiv innen flere typer konkurranseidrett. Langrenn, håndball, friidrett, skiskyting. Ja, og dans gikk jeg på og.

Fottur til Nordenskiöldtoppen, Svalbard, 2010.

Treningssenteret tok meg først da jeg begynte på Høgskolen i Molde. Og det var, slik det ofte er, gruppetimene som fanga meg først. Det gikk en del i step, men styrketimene (les: bodypump) ble fort en favoritt.

I 2006 flytta jeg til Trondheim, og det var først der jeg tok steget ut i styrkesalen blant frivektene – og dermed var det gjort. Bitt av «styrketreningsbasillen» nærmest fra første stund. Der har jeg holdt meg siden, og utviklet meg over åra som har gått.

Jeg er gjerne i aktivitet utendørs også. Ski, både langrenn og randonee, om vinteren. Fotturer i fjellet om sommeren. Og noen ganger løper jeg, fordi jeg må 😛

Fotografering for Trollheimen Treningssenter, 2014.

Denne aktive livsstilen under barndommen og ungdomsåra danna altså grunnlaget for en sterk interesse for alt som har med trening og kosthold og gjøre. En interesse som ble til en livsstil, og etter hvert en «geskjeft». Rett og slett fordi jeg brenner for god helse, og ønsker å dele med meg, av den kunnskapen jeg har bygd opp, med andre 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.