Jeg har skrevet flere innlegg om trening i ferien, og har du lest et av dem så kjenner du nok igjen sjargongen i dette innlegget også. Anyhow. Trening og ferie, skal/skal ikke? Kommer an på tenker jeg. Hvor lenge har du ferie? Hvor lenge skal du evt. være på ferietur?

Raksetra, Loen, sommeren 2021.

Etter min mening går det helt fint å være ei uke på tur uten å trene pr definisjon. For min del betyr som regel ferietur mye mer tid på beina enn den normale hverdagen, noe jeg får mye igjen for. Jeg legger derfor sjelden opp til noe spesifikke treningsøkter når jeg er på en såpass kort tur. Skulle jeg være på tur lengre enn ei uke hadde jeg nok lagt inn noe styrketrening ved hjelp av treningsstrikk og kroppsvektøvelser.

Men selve ferien er gjerne lengre enn den ene uka man er på tur, hva da? Jeg prøver så godt det går å opprettholde de normale rutinene både når det gjelder trening og kosthold også når jeg har ferie, men bare er hjemme. Det er slik jeg fungerer best både i kropp og topp, så det er best for meg og alle rundt at det blir slik 😉

Ellers blir det gjerne en fjelltur eller to mer enn ellers, og det er vel noe av det beste med ferie i heletatt ❤

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.