#reklame

Høstens nyheter fra aim’n er i butikk, og som vanlig er det altfor mye fint å «klikke hjem» om man vil det. Tenkte å vise et lite utplukk av mine favoritter fra den nyeste kolleksjonen. Ikke bare kommer de med mye nytt, fint, men det kommer stadig nye, freshe farger på klærne som virkelig gir det lille ekstra. Hvorfor reklamerer jeg for aim’n spør du? Vel, jeg ville aldri reklamert for noe jeg ikke kan stå inne for selv, men helt ærlig er dette favorittmerket mitt innen treningsklær, og jeg har prøvd MYE forskjellig, tro meg. Dette er klær som ikke setter kroppsstørrelse eller fasong som begrensning, men passer absolutt alle! Er bare å sjekke ut.

Sykkelshortsen over alle sykkelshortser. Passe lengde etter min smak, ikke for kort slik at den bare sklir oppi dit den ikke skal være. Samtidig ikke for lang, liker at den holder seg ca. midt på låret. Selv har jeg to stk av denne, og nå kommer den i en herlig bronze-farge 😍 Link til sykkelshorts.

Dette settet!! Ønsker meg 🙌 Digg bukse med cropped genser over (finnes også i hel lengde). Finnes ikke mykere og finere «kosesett», nesten. Link til genser, og bukse.

Og hva med en minime-match? 💕 Tights og genser finnes i samme freshe farger både til mamma og mini. Ikke til å legge skjul på at jeg gjerne skulle ha matcha med minstejenta mi, hmmm 😏 Link til genser, og tights.

Det er fortsatt noen godbiter igjen på salget, og jeg ender ofte opp her når jeg handler for noen meget fine priser. Elsker salg 😅 Har du ikke sjekka ut aim’n sine treningsklær enda synes jeg du skal ta deg en tur innom siden og se alt det fine de har. Og jeg kan ikke gjenta det nok, her er det noe å finne for alle kvinnekropper, som gjør dette til min favoritt 👌 Via denne linken får du kr. 130,- å handle for også 🥳

Innlegget inneholder reklamelinker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.