#reklame

Høsten er her og så langt har den ikke vært noen høydare for min del. Jeg har de siste årene slitt en del med bihulebetennelse i vinterhalvåret, noe en helt vanlig forkjølelse raskt utvikler seg til hos meg. De siste par ukene har vært første runde hittil denne sesongen. I en tid hvor det ikke akkurat er så stuerent med snufs så er ikke dette ideelt i heletatt.

Som dere skjønner er ikke treningshverdagen min på topp atm, men som vanlig må jeg bare stå i det også denne gangen for så å starte opp igjen når jeg friskner til. I mellomtiden tenkte jeg – i mangel på aktivitet her på siden – at jeg skulle vise dere mitt favorittmerke når det kommer til treningsklær. Nemlig AIM’N!

Ta f.eks. tightsen under her som har vært min favoritt lenge, og jeg har flere par i ulike lengder. Det som er det aller fineste med den er at den passer alle kroppstyper så godt – link til tightsen.

Hydro ribbed seamless tights.

Jeg liker godt at AIM’N bruker modeller med ulike kroppsfasonger til å promotere klærne sine, da dette viser mer realiteten enn ved kun å bruke syltynne modeller. Klapp på skuldra for den AIM’N.

Fineste fargen – bubblegum!

Så, er dere på leting etter klær med god stretch i alle himmelretninger som passer alle kropper, her er mitt beste tips 😉

Før jeg kommer så langt at jeg kan dra på meg treningsklær igjen må jeg bli frisk som en fisk. Det er mitt mål nå, i første omgang.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.