I morgen setter påskeferien inn for fullt for de aller fleste, om du ikke allerede har tatt ferie da. Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle mine lesere og kunder en skikkelig super feiring – jeg gleder meg veldig til å følge dere opp videre i tiden som kommer 😀

Påska 2010, Svalbard

Hva gjelder påska, og andre ferier/høytider for øvrig, så er det innafor å kose seg litt ekstra. Mange er redde for å «skeie ut» for mye under slike feiringer, men holder du på de gode vanene hverdagene ellers i året så er ikke dette noe å være bekymra over i heletatt.

I motsatt ende, ja så er det fullt mulig å overspise også i påska. Måtehold er et godt stikkord her som for mye annet. Men igjen, jobb kontinuerlig med å holde på gode vaner i hverdagen ellers, så har man kommet veldig langt.

Alle går på en «smell» innimellom, inkludert meg selv, og kjenner på at det ble spist ørlittegrann for mye. Det i seg selv er null krise, man legger ikke på seg etter en dag med for mye tull innabords. (Snakker om mat og snacks her altså, ikke alkohol 😛 )

Og legg bort badevekta i det daglige. Går man på vekta for ofte blir det bare krøll i topplokket. Men det er et tema for en annen anledning.

Påska 2012, Jotunheimen.

Alt dette er lett og skrive for meg, men akk så vanskelig å gjennomføre, tenker du. Ja, det forstår jeg veldig godt. Trenger du noen til å støtte og motivere deg til å ta disse gode valgene, kan jeg være den personen. Ta kontakt, så skal jeg ta godt vare på deg.

En knallgod påske ønskes dere alle 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.