Etter en litt roligere periode på PT-fronten, bl.a. for å drive valgkamp fram mot årets valg, har jeg nå gleden av å meddele at jeg trapper opp igjen og denne gang med ny plattform for digital oppfølging – nemlig Abel 🤩

Jeg har tatt en vurdering av min vei videre i denne bransjen. PT- og kostholdsveiledning er først og fremst en deltidsjobb for meg, og med alt annet som livet har å by på vil det bety at tiden jeg kan bruke på det begrenser seg. Men så er folkehelse noe jeg brenner innmari mye for, og det gir meg veldig mye å hjelpe mennesker i å få et bedre liv, så at det er verdt å bruke tid på er det ingen tvil om.

Med Abel vil jeg kunne tilby mine kunder noe helt nytt, her får dere treningsprogrammer og kostholdsplaner på ett og samme sted. Visuelle grafer over progresjon og motiverende pup-ups, chat og videosamtale, alt dette i en app på telefonen.

I hele oktober 2023 gir jeg rabatt til de 3 første som kjøper tjeneste av meg:

  • 20 % rabatt på Digital oppfølging trening og kosthold, normal pris kr. 1.499,-/mnd.
  • 10 % rabatt på Digital oppfølging trening ELLER kosthold, normal pris kr. 999,-/mnd.
  • Gjelder nye kunder.

All informasjon og vilkår om oppfølging kan du lese om her.

Ønsker du å gå høsten og vinteren i møte med en større eller mindre livsstilsendring? Ta kontakt for å se om dette kan være noe for deg, helt uforpliktet så klart. Obs! Jeg har til enhver tid begrenset antall plasser for oppfølging, dette for å kunne gi den enkelte en så god tjeneste som mulig.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.