Denne historien starter egentlig en vårdag for mange år siden, mer spesifikt 25. mai 2009, i Longyearbyen på Svalbard (hvor jeg fortiden bodde). En nettbestilling er lagt, på et longboard…

12 år og noen uker senere tas dette longboardet i bruk for første gang (på den måten det skal brukes på). Og 12 år og noen uker senere er første gangen mine bein står på et rullebrett noen sinne.

Dette er litt småvilt å tenke på for meg, for hva tenkte jeg den gang tilbake i mai 2009, i Longyearbyen på Svalbard, om hva jeg skulle med dette rullebrettet jeg nettopp hadde bestilt (fra USA til og med)? Det var nok med noe skrekkblandet fryd jeg i mitt stille indre trodde jeg skulle bli en skater. Hvem vet.

Longboardet har holdt seg godt der det i 12 år og noen uker har ligget og støvet ned oppunder taket i garasjen. Men nå var altså tiden inne for å gjøre et forsøk på å ta det i bruk. Er faktisk ikke sikker på hva den utløsende årsaken var. Tenker jeg må skylde på en eller annen influencer på instagram. Ja, de bærer sin tittel med det rette ser det ut som.

Jeg skal ikke lage noen roman ut av dette, men det verste var altså at det (nesten litt skuffende fordi jeg ikke hadde gjort det før) var så frydefullt enkelt å kjøre på longboardet. Så mye enklere enn jeg noen gang hadde trodd. Så, lærdommen må være at en er aldri for gammel for å lære noe nytt, uansett hva det er.

Og så er det sunt å lære nye ting. Det hjelper oss å holde oss unge i kropp og sinn 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.