Ei litta recap av året som snart er over. Nok et år med covid. Nok et år med mer enn nok på tapetet. Nok et år som har vært langt ifra kjedelig, noe som på mange måter er helt greit.

I februar starta jeg på noe jeg aldri før har gjort. Jeg skulle ta utdanning i tillegg til familieliv, en 100 % jobb, deltidsjobben som PT og alt annet i livet for øvrig. Ja, jeg har selvsagt gått skole før, men aldri med så mye i livet i tillegg som nå. Men jeg kom over en sjanse som jeg ikke klarte å si nei til, nemlig 1-årig utdanning i Livsmestring og Folkehelse, fullfinansiert(!) Ikke nok med at dette er to tema som engasjerer meg veldig, men jeg kunne få utdanningen helt gratis i tillegg, så jeg ble bare nødt til å søke. To eksamener og mye lærdom rikere sitter jeg nå med nye 30 studiepoeng fullført. Det skal sies at det har vært strevsomt til tider, og det er nok samvittigheten som har fått kjenne det mest, men nå er det ei letta PTHeidi som sitter her med fullført utdanning. Dog blir det nok ikke kasta seg på noe tilsvarende igjen med det første 😜

Pensumlista i Livsmestring.

Sommerens ferietur ble nesten like lokal i år som i fjor, og ikke langt utom egne fylkesgrenser. Vi tok nok en tur til Ålesund, men også en bit litt lenger sør, til Loen og Olden. Flotte steder som må stå på «must see» lista til de fleste av oss, og med variasjon i husvære alt fra airbnb-leilighet til telt på campingplass. En opplevelse for både små og store 🥰

Raksetra, Loen.

Jeg tørka støvet av mitt 12 år «nye» longboard og lærte meg endelig å stå på det, noe som beviser at det aldri er for sent å lære nye ting 😉 Det ble flere turer på brettet gjennom sommeren, noe jeg gleder meg veldig til å fortsette med i året som kommer.

På treningsfronten har det som vanlig rusla og gått. Løpingen har i større grad blitt prioritert og jeg fikk testa ut både 3.000 m og 10.000 m på bane (sistnevnte under 1 time som var målet). Jeg satte meg også som mål å klare en ny styrkeøvelse, nemlig pistol squat. Jeg trodde det skulle bli verre enn det ble, så jeg er fornøyd med å ha naila den 💪 Jeg har klart å ta steget opp på de 4 øktene jeg synes jeg bør ha i uka, i de gode periodene vel og merke. Med en større totalbelastning generelt i livet har det vært en kabal som måtte gå opp. Det lover likevel godt for det nye året, med utdanningen som nå er ferdig bør det igjen bli litt mer rom for fysisk fostring. Som er helt i min ånd 🤗

Det nye året kommer til å starte som det gamle slutter, men allerede i februar skjer det ting. Da bytter jeg jobb, faktisk 😲 Da flytter jeg meg fra Rindal (jobbmessig) og begynner i Surnadal kommune som Systemforvalter IKT og helse, noe jeg ser veldig fram til! Så livet kommer nok ikke til å bli kjedelig, ikke neste år heller 😅

God jul alle mine venner, og riktig godt nytt år ❤

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.