Yep, da var første runde med «PT i små grupper» unnagjort. Hadde litt sommerfugler i magen før vi starta opp. Primært strekker min erfaring seg fra PT 1:1 til «vanlig» gruppetrening, men dette var meningen skulle bli en slags «mellomting». En liten gruppe hvor hver enkelt skulle få personlig veiledning tilpasset sitt utgangspunkt. Disse 8 ukene vi har holdt på har gått over all forventning.

Deltakere i en gruppe på denne måten vil aldri ha samme utgangspunkt ei heller samme målsetning. På tross av det har de alle noen fellesnevnere resultatmessig etter disse ukene. De har blitt sterkere og fått bedre stabilitet/balanse. Bedre øvelsesforståelse, teknisk utførelse og generelt fått en større «verktøykasse» i form av små tips og triks.

Mestring for deltakerne = mestring også for treneren. Økt mestringsfølelse over positiv utvikling smitter lett over på meg som coach, og det er ikke mye som slår følelsen av å ha videreformidlet kunnskap som vil gi økt bevissthet rundt egen helse.

Det er godt mulig jeg kjører i gang ny runde med «PT i små grupper» fra nyttår. Dette er ikke avgjort enda, men send meg gjerne et lite hint om du er interessert i å delta. Messenger, e-post eller kontaktskjema kan brukes 🙂

Mer info om tilbudet finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.