Gratulerer – du jobber på en arbeidsplass som ønsker å ta vare på helsa til de ansatte!

Som ansatt på din arbeidsplass er du en av få heldige som har mulighet til å få tilrettelagt for trening til å ta vare på helsa di. Dette bør du benytte deg av 🙂

Hva du får

  • Tilrettelagt treningsveiledning i bedriftens egne treningslokaler, 1-1 eller i liten gruppe.
  • Muligheten for treningsprogram skreddersydd til ditt utgangspunkt og din målsetning.
  • Tilrettelegging for trening mot eventuelle muskel- og skjelettplager.

Ansvarsfraskrivelse

Som kunde hos meg er det du som har ansvaret for å opplyse om evt. skader/plager du har som må tas hensyn til under oppfølgingen. Dette er blir kontraktsfestet før samarbeidet vårt starter der du vil bli bedt om å bekrefte din helsetilstand, evt. ha tillatelse fra lege til å motta trenings- og kostholdsveiledning. Kontrakten fratar meg alt ansvar ved eventuelle skader/plager (psykiske og somatiske) som måtte oppstå som et resultat av oppfølgingen som blir gitt til deg.

Personvern

PT Heidi tar personvern på alvor. Les mer på vår side om personvern. Kundedata blir ikke delt med/solgt til en 3. part og oppbevares i henhold til norsk lov). PT Heidi benytter Paypal som betaling. All informasjon håndteres konfidensielt, og ingen data vil bli solgt eller delt med 3. part i henhold til norsk lov. Det benyttes kun sikre sider (SSL) for optimal sikkerhet. Tjenesten gir kunde tilgang til innhold som til enhver tid er tilgjengelig. PT Heidi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenesten, og innhold og funksjoner kan fra tid til annen byttes ut, endres eller oppdateres. PT Heidi innehar, om ikke annet er oppgitt, opphavsretten til alt materiale, herunder også alle treningsprogram, kostholdsprogram med mer, på dette nettstedet.